Unibet fogadási útmutatók

Paul John Jockey színes és szörnyű beszámolót adott arról, hogy állítja, hogy Unibet megállt két lovat, mivel a Jim Best eset újrakezdése hétfőn kezdődött. Az ügyet eredetileg februárban hallották, de a Lewes-alapú tréner, a Best ellen ítéletet hagyták le, és az ügyet a hét minden részén a Brit Horseracing Authority irodáiban próbálták ki. pénteken ítélet.

John azt állítja, hogy a Best arra kéri őt, hogy biztosítsa, hogy Echo Brava és a Unibet rakétavezetőt megverték, amikor decemberben versenyeztek.A zsoké hitelessége Jonathan Laidlaw QC, a Bestért járó közvetlen támadás alatt állt, aki ismételten felszólította John-t azzal a kérdéssel kapcsolatban, hogy a bizonyítékért cserébe megtörtént-e a BHA-val.

A közelmúltban tapasztalt sérülés elhagyta Johnt egy törött gallércsonttal és jobb karjával egy hevedert. Wincing, ahogy bizonyítékot adott, leírta erőfeszítéseit, hogy megállítsa a két lovat Unibet fogadási útmutatók olyan értelemben, amely unibet online fogadóirodák meggyújtja a börtönöket. Időforma vádolja a BHA-t „ostrom mentalitás” felett Jim Best-es ügyben. További információ

„Megszakítottam az elmúlt fél és fél órák fogai ”- mondta John, és nézte az Echo Brava felvételét az ötödik helyen, a Plumptonban, a 24 győztes mögött.A verseny egy korábbi Unibet pontján a zsoké azt mondta: „Úgy tűnik, hogy megpróbálok rúgni és összenyomni, de látod, ahogy én csinálom, hogy a fejével harcolok. A tisztségviselők és a vadászok megtévesztő. Úgy tűnik, próbálkozik, amikor nem. ”

John azt állította, hogy mindkét lovon légi felvételeket használt, és a„ show pofon ”vagy a„ show push ”-ot is beszélt „Az utazás megjelenésének javítása érdekében. Azt mondta, tudta, hogy hol találhatók a kamerák a pálya körül, és látványos erőfeszítéseket tesznek a Unibet közelükben.

De a védelem egy képet járt Johnról, mint egy zsoké, akinek karrierje egy szál lógott, miután elhagyta három másik oktató szolgálatát 18 hónapon belül. A pályafutás korai „feltételes” fázisában az ugrópályáknak legalább egy évig várniuk kell az edzőjüket.Amikor John feliratkozott a Best-re 2015 augusztusában, a BHA levelet küldött a zsokéhoz, amely elmagyarázta, Unibet hogy „jelentős aggályai” voltak a foglalkoztatási történetével kapcsolatban, és megjegyezte, hogy ha kevesebb mint egy éven belül elhagyja a Best udvarát, nem kap más engedélyt Hacsak nem volt „kivételes körülmények”.

Kevesebb mint négy hónappal később a versenyzők Johnban nem tettek kellő erőfeszítéseket mind az Echo Brava, mind a rakétavezető számára. Laidlaw utalt egy január e-mailt a BHA-tól John ügyvédjéhez, mondván, hogy nem törekszik arra, hogy unibet sportfogadás online kizárja őt, ha bűnösnek vallja Unibet magát és bizonyítékot adott arra, hogy a Best azt mondta neki, hogy állítsa le a lovakat. – Ez nem foglalkozik? – kérdezte Laidlaw Johntól.

„Nem jött létre” – mondta a zsoké. – Úgy döntöttem, hogy tiszta leszek a Plumpton-ról, és hatékonyabbá tettem magam számára.Most amatőr vagyok, és nem jártam el, mivel Jim Best-re lovagoltam Lingfieldben [december végén].

Laidlaw azzal érvelt, hogy John munkáltatóival kapcsolatos problémái Unibet abban rejlettek, hogy tehetséges, de „inkonzisztens” a nyeregben és „engedetlen, durva, agresszív és nehéz kezelni” belőle, amit John tagadta. John azt állította, hogy elhagyta az egyik edzőt, Victor Dartnallot, mert bajba került az idő, hogy az anyját kórházba vigye rákkezelésre.

Az ügyének alátámasztására Laidlaw két felvételt mutatott be, amelyek két Unibet rosszul rossz a zsoké. Meldrum anyjával Exeterben néhány méteren belül elkezdett rossz irányba haladni, és egyenesen előre haladt, míg más zsokék jobbra mentek.A Wincanton-i Karl Marx-nál halálosan elcsúszott a nyeregből, miközben az egyenes tetején volt.

John azt állította, hogy a dobogatás az volt, hogy a „15 órát 12 órán belül” elveszítette annak érdekében, hogy a az utazás súlya. Azt mondta, elvesztette a súlyát egy forró fürdővel, Unibet miközben „babaolajjal borított”, és ivott egy vizet, amely négy evőkanál Epsom-sót tartalmazott.

John elismerte, hogy egyszer harcolt a zsokéjával David Bass az Uttoxeter Unibet közepén zajló eseményen. Azt tagadta, hogy “feldobta” a legjobb fiúját, Paul Cooley-t, mondván: “Felébredt hozzám, és aztán kígyónak hívtam.”

A zsoké szintén tagadta Laidlaw ismételt javaslatait, hogy tetszett neki italt, ragaszkodva ahhoz, hogy csak „egy kis pálinka legyen karácsonykor”.Amikor a barrister János barátaikal készített Facebook fotókat egy kocsmában, John azt válaszolta: „A kocsmában nem lehet inni”, és ragaszkodott ahhoz, hogy az ujjai, amelyek egy palack köré szorultak, nem az ő.

John azt is tagadta, hogy Laidlaw azt javasolta, hogy „felvetette” társait, Unibet hogy szembeszálljanak Cooley-vel, és azzal fenyegetett, hogy megakadályozza, hogy bizonyítékot nyújtson a februári első meghallgatásra.

A dokumentumok közzététele ebben az ügyben bosszantó kérdés, és Laidlaw megszüntette az első nap meghallgatását a BHA-val a szabályozó és a John ügyvédének január 21-én tartott találkozóján. Ez a találkozó nem volt megosztva a védelemmel.

Laidlaw elmondta a panelnek, hogy a BHA barristerje, Louis Weston, „meggyőződik Unibet róla, hogy ellenőrzött, és semmit sem talált”.Hozzátette, hogy az ügyben a dokumentumok nyilvánosságra hozatalára „boldogtalan történelem” volt.